Sok olyan ember van, aki nagyon kevéssel is gazdaggá tudja tenni a saját és a mások életét.

Japánban idősebb úriemberek egy csoportja rendszeresen összejött, hogy megbeszéljék a híreket, és teázgassanak. Egyik szórakozásuk az volt, hogy igen drága teafajtákat kutassanak fel, hogy azokból újabb ínycsiklandozó keverékeket állítsanak össze.

Amikor a legidősebbre került a sor, hogy megvendégelje a többieket, a legnagyobb ünnepélyességgel szolgálta fel a teát: aranydobozból mérte ki a leveleket. Mindannyian a legnagyobb elragadtatással dicsérték teáját, és tudni szerették volna, hogy milyen különleges kombinációból állította össze ezt a keveréket. Az idős ember mosolyogva így szólt:

- Uraim, a tea, amit Önök oly nagy élvezettel isznak, ugyanaz a tea, amit a parasztjaim isznak a birtokomon. Az élet legfinomabb dolgai egyáltalán nem drágák, és nem is nehéz őket megtalálni."

(Anthony de Mello: A csend szava)

2011. augusztus 3., szerda

Csodás tea webáruház 

Megnyitottuk saját webáruházunkat. Szeretnénk azok számára is elérhetővé tenni a kiváló minőségű leveles teákat, akik nem tudnak Teaházba, Teaboltba eljutni, de szeretik a finom teákat. Szállítási költségeinket is próbáljuk minimalizálni, hogy Önöknek még kedvezőbb áron tudjuk eljuttatni kedvenc teáikat.

Itt tekinthetik meg kínálatunkat:Üdvözlettel, 
Csodás tea

3 megjegyzés:

füveskönyv írta...

Ellátogattam a webáruházba, gratulálok hozzá, sok érdekes teát láttam. De nem találtam a szállítási költséget. Hol keressem?

Sorsolya írta...

Örülök, hogy tetszenek a teák.

A szállítási költség az alábbi linken elérhető.

http://csodastea.hu/shop_contact.php

vagy a www.csodastea.hu weboldalon Információk menüpont alatt.

(Egyenlőre a futárszolgálattal történő elküldés még nem működik, próbálunk kedvező árat kialkudni. Hamarosan ez a szállítási mód is elérhető lesz.)

Üdvözlettel:
Orsolya

További szép napot!

füveskönyv írta...

Köszönöm, közben én is rábukkantam!